Eurocon Engineering AB , Sundsvall

Vill du arbeta på en modern arbetsplats där vi bryr oss om varandra, har stor framtidstro och är övertygade om att teamwork är nyckeln till framgång? 

Vi på Eurocon växer och söker nu fler maskinkonstruktörer till vårt team i Sundsvall. Möjligheterna för dig att växa med oss är stora och i rollen som konsult hos oss kommer du att arbeta med att effektivisera och framtidssäkra en hållbar industri. Vill du vara med på vår resa? Läs vidare!

OM JOBBET
Vårt team i Sundsvall är i en intressant tillväxtfas. Vi samarbetar med representanter från både kunder och leverantörer. Vi söker dig som vill vara ett stöd i konstruktionsprocessen där du tar en ledande roll som handledare till yngre kollegor eller som uppdragsledare.

Vi har flera spännande förfrågningar på gång och våra uppdragsgivare finns inom allt från verkstadsindustrin till högteknologiska branschledande produktutvecklande bolag.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som trivs i konsultrollen där du ständigt får utmana och utveckla våra kunder! Precis som vi är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och tycker att samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du ser dig själv som en teamspelare med god social kompetens som gärna samarbetar och delar med dig av din kunskap till andra.

Att arbeta som konsult innebär att uppdragen och arbetsuppgifterna varierar från enklare till mer komplexa och därför vill vi att du är driven, noggrann och engagerad som person. Du har en bred och övergripande förståelse för teknik och är van att jobba mot uppsatta mål.

Skulle vi skriva en önskelista över vilka kompetenser och erfarenheter du har skulle den se ut ungefär så här:

  • Relevant teknisk erfarenhet från maskinkonstruktion och produktutveckling
  • Din erfarenhet kan hjälpa oss att utveckla vårt erbjudande till våra kunder
  • Har kunskaper i vanligt förekommande CAD-verktyg.
  • Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har tekniskt intresse och en vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor

VAD DU FÅR
På Eurocon blir du en del av en öppen och välkomnade atmosfär i trevliga och nyrenoverade lokaler i centrala Sundsvall. Verksamheten är framtidsinriktad med starkt utvecklingsfokus präglad av nyfikenhet, stor frihet och glädje.

I en region som växer allt starkare inom industrin ser vi ljust på framtiden och har stora möjligheter att växa genom flera intressanta och utvecklande projekt. Det här är ett gyllene tillfälle för dig att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi erbjuder ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, rådgivning av tjänstepension, månadsvis massage, förstärkt föräldrapenning, maximala nivåer av sjukersättning, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

OM EUROCON
Eurocon med dotterbolagen KLT, Pidab, SiteBase och Eurocon Sydväst sysselsätter cirka 285 medarbetare och är en del av Rejlers Sverige AB. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder. Läs mer på eurocon.se

Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt, välkommen till Eurocon!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/14
Kontakt
  • Mats Wåglöf, Sektionschef Mekanik & Design, 072-2066378
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb