Eurocon Engineering AB

Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Eurocon är ett expanderade bolag som idag tillsammans med de helägda bolagen KLT och Pidab sysselsätter cirka 275 medarbetare. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder med huvudkontoret i Örnsköldsvik. I snart 30 år har vi erbjudit kvalificerade tekniska tjänster inom industri-, installations- och energisektorn. Projekten omfattar både ny- och ombyggnationer med varierande storlek och komplexitet. Våra medarbetare är kända för att leverera kvalitativa och genomtänka lösningar.

 

Vad kan vi erbjuda dig?
Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Några av förmånerna hos oss:
- Ett generöst friskvårdsbidrag                   - Flexibel arbetstid
- Härliga kollegor                                      - Tjänstepensionsrådgivning
- Förstärkt föräldrapenning                        - Kontorsmassage

Arbetsbeskrivning
Som Rör- och Mekanikkonstruktör hos Eurocon kommer du arbeta med intressanta och utvecklande uppdrag främst inom ny- och ombyggnad av företrädesvis processindustrin samt energieffektivisering. I rollen som Rör- och Mekanikkonstruktör kommer du att ansvara för din disciplin inom uppdragen, där du leder och driver arbetet i nära samarbete med kundens representanter. Du är en problemlösare som kommer att arbeta med konstruktion, inköp, planering och kalkyler samt även projektledning. Projekten kan omfatta både mekanisk konstruktion men framför allt anläggningsdesign. Kunduppdragen återfinns främst inom branscherna skog, energi, kemi och verkstad. I din roll ingår att utveckla nya och etablerade kundrelationer.

Du kommer att utgå från Karlshamnskontoret som har en härlig kamratlig stämning. Eurocon är centralt beläget med ett trivsamt kontor och gemensamma utrymmen, i väldigt genuin miljö. Atmosfären ger en utmärkt arbetsplats att utvecklas på och samtidigt vara med och driva utveckling!

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik eller likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har minst tre års arbetslivserfarenhet från relevant område. Du har kunskaper i ett eller flera vanligt förekommande CAD- och 3D CAD-verktyg. Meriterande är om du arbetat med verktyg PDMS. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal som skrift.

För tjänsten läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser därför att du har en förmåga att ta initiativ genom att självständigt hitta nya sätt att samla information och driva arbetet framåt. Som person är du utåtriktad och har god social förmåga. Då du samverkar med andra projektdeltagare är du kommunikativ och duktig på att samarbeta. Vidare är du driven och tar egna initiativ. Då du är ansiktet utåt för kunden är du affärsmässig och har en ödmjuk framtoning där du lyssnar in dina kunder och förstår deras utmaning.


Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler och avböjer oss därmed övrig extern hjälp.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Karlshamn
Län Blekinge län
Land Sverige
Referensnummer 2019/26
Kontakt
  • Emelie Wattman, 0660-29 56 05
  • Kjell Jacobsson , 0454-30 34 44
Publicerat 2019-06-19
Sista ansökningsdag 2019-08-15

Retour aux postes vacants